>Skal have nogle facts på bordet<   

Sker virkeligheden ikke så meget fordi at vinteren den her som der være overstået og hvis vi håbe på at den ikke gå ind i april måned så står vi faktisk en situation hvor vi kan. Cecilie Beck skal have nogle facts på bordet og så giver 25 % af den europæiske forsyning der naturgas og 40 % at det ikke kommer fra russerne det er 13 %.

Af den danske forsyning der naturgas og vi har altså en mindre afhængighed blandt andet fordi det er hans lyst til at bringe en her at vi har haft en meget aktiv energipolitik og der er sket rigtig meget og lige nu ud omkring i byerne og samfundetskeder dig rigtig meget hvis vi rammer næste vinter i Europa og vi har gjort alt.

Hvad vi overhovedet kan for at importere 1G som vi talte om før altså flydende naturgas vi har Europas stated noget af naturgas med olie og kul en overgangsperiode vi kan ikke nå at gøre det med det der energi og vi har hvad skal man sige at lave de besparelser vi kan så kan vi ikke også undgå og luk for noget hvis vi ikke har.

Russiske gas det kan ikke lade sig gøre verdens mark vi Europa skal vælge hvad vi skal lukke ned det er så ikke sådan altså lukke ned på den lukket med på det der ja altså de der stemmer men man skal prøve prøv lige at proportionerne inde i billedet altså i Danmark er vi jo virkeligheden ikke særlig afhængig af naturgas i forhold.

Til resten hvordan udlandet som Italien og Tyskland som er voldsomt afhængig hele opvarmet vand af turen hvis det er helt vanvittigt at der er så meget behov for fjernvarme og varmepumper rundt omkring men hvis vi prioritere Europa lave en koordineret indsats og det betyder at der er nogen industrier der skal lukke ned og.

Det vil også være sådan at vi godt kan man boligerne op at vi kan bevare en altså en el forsyningnoter din samfundskritiske funktioner i virkeligheden skal gøre det det er kun politikere der politisk læge der skal træffe de beslutninger og det er jo stadigvæk til en situation hvor vi står overfor en altså en samme prioriteringer det er jo.